Follow
Donate to HeyBucket.com - Amount:

Welcome Anonymous !

Your Fastpitch Softball Bible
 

CA

CIF SS still have that baiting practice rule?

by Trophy Hunter » Tue Mar 12, 2013 10:40 am

I didn't see anything in this years bulletin re BP on game days. Any idea if it's still a rule, and what is / isn't allowed. TIA
Ladies, if a man tells you he will fix it, he will fix it. There is no reason to remind him about it every six months.
User avatar
Trophy Hunter
 
Posts: 889
Joined: Wed Dec 17, 2008 4:50 pm
Location: Where the big game is.

by PDad » Tue Mar 12, 2013 3:41 pm

That rule is only in effect during playoffs. CIF SS Softball Preview has following excerpt from their Blue Book:

#2521. PLAYOFFS
Refer to Article 320 (Playoffs) for details regarding playoff information. (Specific information will be contained in playoff information bulletins.)

#2521.1 The Commissioner has the authority to determine the sites of all softball playoff contests. For any playoff contest, the Commissioner may direct that such a contest be played on an alternate field if the home field does not meet CIF Southern Section standards.

#2521.2 Teams entered in the softball playoffs will NOT be permitted to take batting practice on the day of a playoff game prior to the commencement of the contest.
See Playoff Bulletin for definition of batting practice.
User avatar
PDad
Premium Member
Premium Member
 
Posts: 3439
Joined: Sun Mar 29, 2009 4:52 pm


Return to CA